Welkom......

Welkom op de website van Ateljee Moon......

Het Ateljee is een ontmoetingsplaats voor deelnemers van  workshops en cursussen, is een plaats waar je doorlopend een expositie van mijn werken kunt bekijken en waar je ook terecht kunt voor leuke en betaalbare keramiek en brocante voor jezelf of om een ander cadeau te doen. De winkel heeft dezelfde openingstijden als het Ateljee, namelijk op donderdagavond van 18.30-21.30 uur, op vrijdag van 12.00-16.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Daarbuiten kan er altijd een afspraak gemaakt worden om langs te komen.

Bel me dan gerust op nummer:  06-42054825 


Ateljee: Workshops, Cursussen, Vrij Ateljee en Vrij Draaien

Er staan 2 grote tafels in het Ateljee waar maximaal 6 cursisten en/of deelnemers van workshops aan kunnen werken. Het aantal deelnemers houd ik bewust beperkt zodat ik goede individuele begeleiding kan garanderen. Er zijn zeer veel grondstoffen, afwerkmaterialen en gereedschappen aanwezig die door de cursisten gebruikt kunnen worden.

 

Klik op de foto voor meer informatie.


Galerie: Keramiek Diversen

Op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf of om een ander cadeau te doen? Kom dan ook eens gezellig langs in mijn Ateljee om te snuffelen tussen de leuke keramiek en brocante decoratiespulletjes.

 

Klik op de foto om rechtstreeks naar de Galerie "Keramiek Diversen" te gaan om inspiratie op te doen.

 

 

 


Galerie: Keramische Kunst

Er staan doorlopend een aantal van mijn werken geëxposeerd in het Ateljee.

 

Klik op de foto om rechtstreeks naar de Galerie "Keramische Kunst" te gaan.

 


Ontmoeten: exposities, events en winkel

Er zijn diverse mogelijkheden om mij te ontmoeten.

Natuurlijk in mijn Ateljee / winkel, maar ook op exposities, kunstmarkten enz.

Ook kun je een klein stukje van mijn Kunst ontmoeten als je een pakje trekt uit de "Kunstautomat" of uit de automaten van "Pakje Kunst".

 

Klik op de foto voor meer informatie, plaatsen en tijdstippen


Klik voor contactformulier of meer informatie over stookservice, openingstijden winkel en Ateljee, en de prijslijst op onderstaande knop


Klik voor meer nieuws omtrent het Ateljee op onderstaande knop