Kinderfeestje


Vind je het altijd moeilijk om iets leuks te verzinnen voor jouw verjaardagsfeestje?

Dan heb ik iets super leuks voor je bedacht.

Wat dacht je ervan om lekker met je handen in de klei te kliederen?

 

Hoe, wat en waar?

Kom gezellig naar mijn Ateljee om jouw feestje te vieren.

Ben je tussen de 8 en  14 jaar oud?

Dan mag jij met minimaal  4 en met maximaal 8 kinderen gezellig komen workshoppen. Wil je workshoppen in het Ateljee dan moet je wel zorgen dat er minimaal 1 begeleider bij is die gezellig komt kijken hoe jullie bezig zijn.

Maar wil je liever thuis je feestje vieren, dan is dat voor mij ook geen probleem, mits je niet verder dan 25 km van Doenrade af woont.

In 2022 zijn er nog maar zeer beperkte mogelijkheden om te boeken (bel maar even voor meer info), maar vanaf 2023 kan er ook, naast de woensdagmiddag, op de zaterdagmiddag (beiden van 14.00-16.00 uur) geboekt worden.

Mits er geen andere workshops geboekt zijn. Boek dus ruimschoots op tijd !!!

Bel of app me gerust voor de mogelijkheden.

 

Op dit moment kun je alleen een Klei-feestje boeken, maar er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de uitwerking van nog meer gezelligheid.


Klei-feestje

Prijs: € 15,00 per kind en eenmalig € 10,00 voor het afbakken van de kunstwerkjes

- Het klei-feestje duurt ca. 2 uur en jullie gaan werken met echte klei die, na het drogen, in mijn oven gebakken wordt op 1050  graden Celsius.

- Jullie beginnen met het maken een hartje (voor de dames) of bijv. het batman-embleem (voor de heren, maar er zijn ook nog andere vormpjes) met jullie naam erin gestempeld.  Dit kunnen jullie dan nog even verder versieren met stempeltjes, bloemetjes van klei, tekeningetjes enz. 

- Hierna krijgen jullie een stukje cake en een glaasje fris en mogen jullie alvast even nadenken over jullie kunstwerkjes die jullie na de pauze gaan maken. Ik zorg standaard voor de cake en de drankjes, maar zelf regelen mag natuurlijk ook. Geef dit dan wel ajb van te voren aan.

- Na de pauze gaan jullie dan aan de slag met het maken van een kunstwerkje. De jarige mag het thema bepalen, zoals bijvoorbeeld bloemen, tegeltje met afbeelding, vogeltje, paddenstoel, vis, kabouter, dier hoofdje, schaapje, theelichtje , masker, fantasiefiguur, enz. enz. Teveel om op te noemen.  Maar ook iedereen zijn eigen ding is helemaal geen probleem. Ik zou dit alleen graag wel van te voren willen weten.

- Na afloop moet alles goed drogen en zal ik het in de oven afbakken. Daarna kunnen de kunstwerkjes worden opgehaald.

- Thuis kan dan iedereen zijn of haar kunstwerkje, eventueel nog samen, verven met acrylverf (leuke bezigheid tijdens een vrije middag of vakantie), maar ook wit zijn ze heel erg mooi.

- Tot slot krijg ieder kind nog een klein aandenken aan het kinderfeestje en mijn Ateljee.