Webshop Ateljee Moon


Je mag weer komen shoppen in het Ateljee. Maak hiervoor wel eerst even een telefonische afspraak. Click & collect blijft uiteraard ook mogelijk net zoals bezorgen (Binnen een straal van 5 km van het Ateljee doe ik dit graag gratis, van 5 tot en met 10 km, vraag ik een kleine vergoeding van 2,50 euro), of verzenden. Dit kun je tijdens het bestellen aangeven.


Wil je meer bestellen dan op voorraad is (wordt aangegeven) neem dan aub even contact met me op. Kan allemaal op bestelling bijgemaakt worden.

 

 

Verzendkosten worden berekend op basis van de totale bestelling. Je krijgt van mij dan ook een factuur zo gauw ik jouw bestelling in behandeling genomen heb.

Na betaling van deze factuur zal ik jouw bestelling zo snel mogelijk versturen.

 

 

De webshop wordt zo secuur mogelijk bijgehouden, maar omdat dezelfde artikelen zowel in de winkel als in de webshop worden aangeboden, en omdat het unieke stukken zijn, kan het voorkomen dat een artikel net in de winkel verkocht is en dat dit nog niet is bijgewerkt in de webshop. Mijn excuses hiervoor, maar dit is momenteel niet op te lossen.