Mooie en sfeervolle mini-urnen / knuffelhartjes, voor het opbergen van een kleine hoeveelheid as van uw dierbare.

Deze knuffelhartjes zijn van keramiek en worden handgemaakt in eigen atelier. Daardoor kunnen ze daardoor iets afwijken qua kleur en formaat. Ze kunnen ook in andere kleuren besteld worden. Ze zijn aan de achterkant voorzien van een klein gaatje voor het vullen van een beetje as. Dit gaatje wordt na het vullen middels een klein hartje afgedekt en geseald.

De knuffelhartjes zijn alleen op bestelling leverbaar ivm eventuele speciale wensen van de nabestaanden. De standaarduitvoering (zoals hieronder te zien is) kan naar wens gepersonaliseerd worden door het plaatsen van een ander afdekplaatje, door de naam en/of datum erop te zetten, door het kiezen van een eigen kleur, door te kiezen voor een andere afmeting enz. enz.

Neem gerust contact met me op om te kijken of uw speciale wensen vervuld kunnen worden.

Nadat wij samen alles hebben besproken, krijgt u van mij een offerte. Na akkoord van deze offerte dient u rekening te houden met een levertijd van 6 a 8 weken.


Knuffelhartje / mini urn - K236-1

Standaarduitvoering:

Deze mooie hartjes voor een dierbare herinnering, zijn met pigmenten afgewerkt waardoor het lijkt alsof het verroest is.

Ze zijn ca. 7 a 8 cm hoog en ca. 3 cm dik.

Het vulgaatje aan de achterkant wordt afgedekt met een mini-hartje.

 

€ 29,00

  • Uitverkocht

Knuffelhartje / mini urn - K236-2

Standaarduitvoering

Deze mooie hartjes voor een dierbare herinnering, zijn met een mooie warme rode glazuur afgewerkt (kleur op foto 2 benadert de werkelijkheid het meest)

Ze zijn ca. 7 cm hoog en ca. 3 cm dik.

Het vulgaatje aan de achterkant wordt afgedekt met een mini-hartje.

Deze hartjes zijn in heel veel kleuren te bestellen.

 

€ 29,00

  • Uitverkocht