Creatief Ateljee workshop: Keramisch "Bad eendje pimpen"

In deze super leuke workshop ga je 1 (of naar keuze meerdere) "Bad eendjes" (van keramiek) verven, glazuren, stippen, patineren enz.

Je bepaalt zelf de techniek die je wilt gaan doen.

De workshop duurt 2 a 3 uur (enige uitloop mogelijk).

De prijs voor de workshop is 30 euro en dat is inclusief 1 bad eendje van keramiek, koffie, thee.

De eendjes zijn ca. 8 x 8 cm groot.

 

Wil je nog een 2e Bad eendje pimpen in het Ateljee of voor thuis, dan betaal je tijdens de workshop een meerprijs van 7,50 euro per stuk.

( Normale prijs buiten de workshop is 10, 00 euro).

Onderstaand een aantal foto's van de diverse technieken.....dit zijn voorbeelden......laat je eigen creativiteit hierop los want ik heb echt heel erg veel kleuren glazuur en acrylverf in het Ateljee!!!!

 

Foto 1: stippen met acrylverf

Foto 2: stippen met glazuur

Foto 3: geverfd met glazuur

Foto 4: gepatineerd

Foto 5: geglazuurd

Foto 6: gepatineerd

 

Het maximale aantal deelnemers in het Ateljee is 6.

 

Het is ook mogelijk om een aantal Creatieve workshops (Bad eendjes en Dikke dames / Nana's) op locatie te doen. In dat geval is het minimale aantal deelnemers 4, maximaal is bespreekbaar en kunnen er eventueel reiskosten bijkomen. De organisator zorgt dan voor koffie, thee en eventueel fris.

Vraag gerust een offerte aan.

Mocht je een workshop op locatie willen afspreken dan dient de inschrijving 1 maand van te voren plaats te vinden ivm maken van de eendjes, en vraag ik een aanbetaling van 25% op de totale prijs die ik heb geoffreerd. 

 

Heel leuk om te doen bij een vrijgezellenfeest, vriendinnenavond, teamuitje, kinderfeestje enz. enz. 

 

Hou er wel rekening mee dat in het geval je gaat glazuren, het eendje nog een keer afgebakken moet worden. Het eendje kan dan ca. 2 a 3 weken na de workshop worden opgehaald in het Ateljee in Doenrade.