Nana "Blij" schilderen

Je kent ze vast wel, die manshoge vrouwen beelden van de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Saint Phalle. In 1965 maakte zij haar eerste beelden. Eerst van papier-mache en later van polyester. De Nana's, zoals ze genoemd worden, staan symbool voor sterke en vrije vrouwen. 

 

Of je nu houdt van felle kleuren of andere, meer gedekte kleuren, het zelf schilderen van een Nana geeft je voldoening omdat het jouw eigen creatie is van die sterke en vrije vrouw.

Je gaat verven en decoreren met acrylverf, maar ook versieren met veertjes en steentjes is allemaal mogelijk. Deze materialen zijn ook aanwezig in het Ateljee.

Er zijn zowel penselen als stippennen aanwezig in het atelier en zeer veel kleurtjes acrylverf. Je kunt je echt uitleven !!!

Om de Nana extra te beschermen zetten we er een laagje glanzende vernis over. 

De prijs voor deze super leuke workshop is 37,50 euro en dat is inclusief 1 beeldje van keramisch gips (ca. 17 cm hoog incl. sokkel), alle materialen (heel veel kleurtjes acrylverf, penselen, steentjes, veertjes, vernis enz,) koffie en/of thee.

 

De workshop duurt ca. 2 a 3 uur (afhankelijk van je eigen snelheid en de droogtijd van de verf) waarbij uitloop mogelijk en absoluut geen probleem is. Je moet immers met een goed gevoel en een super leuk beeldje naar huis gaan.....daar doe je het voor.......

 

Mocht je nog een beeldje mee naar huis willen nemen om thuis te schilderen dan kan dit. De prijs is dan 25,00 euro per beeldje. Hierbij geldt overigens zolang de voorraad strekt.

 

 

Het maximale aantal deelnemers in het Ateljee is 6.

 

Het is ook mogelijk om een aantal Creatieve workshops (Bad eendjes en Dikke dames / Nana's) op locatie te doen. In dat geval is het minimale aantal deelnemers 4, maximaal is bespreekbaar en er kunnen eventueel reiskosten bijkomen (afhankelijk van de afstand). De organisator zorgt dan eventueel voor koffie, thee en fris.

Vraag gerust een offerte aan.

Mocht je een workshop op locatie willen afspreken dan dient de inschrijving ca. 2 maanden van te voren plaats te vinden ivm het bestellen van de Nana's, en vraag ik een aanbetaling van 25% op de totale prijs die ik heb geoffreerd. 

 

 Heel leuk om te doen bij een vrijgezellenfeest, vriendinnenavond, teamuitje,  enz. enz. 

 

Mocht je inspiratie willen opdoen dan kun je kijken op internet, pinterest enz. Hier staan echt heel veel leuke voorbeelden, maar natuurlijk mag je ook altijd je eigen "ding" doen......dat is zelfs nog leuker en persoonlijker.