Workshop

 

Alle workshops zijn zeer laagdrempelig en zeker ook voor beginners geen probleem. Je wordt deskundig begeleid in de diverse stappen die nodig zijn om tot een mooi werkstuk te komen. 

De eerste avond maak je je eigen werkstuk helemaal klaar, dan wordt het gebakken en op de 2e avond kom je terug om het verder af te werken. In tegenstelling tot zelfhardende klei, maak je, in dezelfde tijd, een duurzaam mooi werkstuk waar je echt nog jarenlang plezier aan kunt beleven en dat, al naar gelang de afwerking, ook gerust buiten kan staan (wel adviseer ik om het in de winterperiode vorstvrij te bewaren).

 

Een creatieve workshop is ook een hele leuke invulling voor bijvoorbeeld:

- teamuitje

- vrijgezellenfeest

- vriendinnenavond

Maatwerk voor wat betreft aantal personen, tijdstip, duur workshop, thema, locatie, catering enz. is altijd bespreekbaar. Neem in dat geval contact met me op via het contactformulier.

 

Locatie

De workshops worden gegeven in mijn atelier maar de mogelijkheid voor een workshop op locatie, bijvoorbeeld bij thuis, bedrijf enz. is altijd bespreekbaar. 

 

Workshops bij Ateljee Moon

Voor de datums van de reeds geplande workshops verwijs ik je naar het kopje " agenda".

Voor de diverse mogelijkheden met betrekking tot workshops kun je kijken onder het kopje "thema's".

Mocht je een andere datum of thema willen afspreken of een maatwerkafspraak willen maken, neem dan aub contact met me op via het contactformulier. Dit kan al vanaf 2 personen.

 

Maatwerkafspraak

Indien je een afwijkende afspraak wilt maken dan zijn er tal van mogelijkheden:

- workshop basis 3 uur kost 40,00 euro, 4 uur 50,00 euro

- afhankelijk van eigen wensen kunnen er uren bijgekocht worden. Per uur is dit 10,00 euro

- bovenstaande is dan inclusief welkomstdrankje, koffie, thee met wat lekkers erbij. Tevens inbegrepen alle materialen, het afbakken van het werkstuk / de werkstukken en een terugkomafspraak om alles af te werken met glazuur, verf, lak enz.

- wil je buiten het welkomstdrankje nog extra wijn (rood, wit, rose) dan is dat mogelijk.  Er wordt dan een meerprijs berekend.

- mogelijkheden voor hapjes e.d. zijn bespreekbaar. Afhankelijk van de wensen wordt er dan een meerprijs per persoon of per groep berekend.

 

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Tot slot

Tot slot wil ik wel nog vermelden dat ik  geen verantwoordelijkheid kan nemen voor stukken die kapot springen tijdens het afbakken. Als de techniek wordt toegepast zoals je die geleerd krijgt is de kans op kapot springen echter vrij klein.